Om os

Virksomhedsinformationer

Margin & Sons IVS
Jægersborggade 10
2200 København
Danmark

CVR nr.: 36546573

Hvordan vi tænker

Margin & Sons har fra starten valgt at tænke e-handel, som en proces.

Vi oplevede, at der manglede en serviceleverandør, som fokuserede på de unikke forretningsmæssige udfordringer, som ehandelsvirksomheder står overfor omkring de processer, der driver forretningen og påvirker overskuddet.

For selvom der er masser af virksomheder som forstår at have et betydeligt online salg, så er det sjældent, at der er et overskud, der matcher omsætningen.

Det mønster, vi oplever i markedet er, at der er masser af leverandører som arbejder omkring optimering af antallet af besøg gennem online markedsføring og optimering af konverteringsraten, men at der til nu har manglede en specialiseret partner som samlet set fokuserer på resten af ligningen omkring optimering af ehandlernes overskud.

For hvordan kan du undgå at der bliver der brugt mange penge i ehandelsvirksomheder på meningsløse licenser, uhensigtsmæssige leverandøraftaler som ikke skaber værdi og kaotisk administration, Hvordan udgår du samlet set alt der, der er med til at undergrave overskuddet og dermed din ehandelsforretning forretning på både kort og langt sigt.

Vi er Margin & Sons

Margin & Sons etableret af 3 partnere der har det tilfælles, at de alle brænder for eHandel. Siden 1999 har de været involveret i alle aspekter af online handel, forretnings drift, indkøb og optimering af både offline og online forretningsprocesser – og det er denne erfaring der gør os sikre på at vi også kan gøre en forskel for din forretning.

Kontakt os for en uforpligtende dialog

Vil du høre om hvad dette fokus og denne erfaring kan gøre for dig?

Jeg vil gerne kontaktes af en (skal udfyldes):

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Kryds af her hvis du gerne modtage vores nyhedsbrev   

Indtast følgende tegn (både bogstaver og tal): captcha